headline
[X]Ja takk, jeg ønsker å sikre meg syv ekte norske V-frimerker fra andre verdenskrig gratis! Jeg betaler kun for valgfri frakt og ekspedisjon som oppgitt nedenfor i Mine Samlerhuset-fordeler.

Hitlers norske frimerketabbe – V-merker

V-merker ble utgitt av det norske Postverket i 1941.

Dette var i utgangspunktet vanlige frimerker, som ble overstemplet med en V. V-tegnet (”Victory”) var opprinnelig Churchill og de alliertes symbol for seier.

Adolf Hitler irriterte seg over dette, og ville gjerne ta over V-symbolet selv. Ifølge ham sto V’en for ”Viktoria – Deutschland Siegt an allen Fronten”.

Det ble besluttet å overstemple en lang rekke frimerker med V-symbolet, både i Norge og andre land.

Forsøket var imidlertid mislykket

Nordmenn protesterte ved å sette V-frimerkene ”opp-ned” på konvolutten.

Det gikk bare tre måneder fra utgivelsen i august 1941 til alle V-frimerkene ble tatt ut av salg. De skulle destrueres.

På mystisk vis klarte noen ukjente postansatte å lure V-frimerkene unna

De ble gjemt i et hvelv på Det konglige Slott.

Mesteparten av disse V-frimerkene ble brent etter krigen, og de få som ble bevart, har inntil våre dager vært i privat eie.

Nå - hele 70 år senere - blir disse frimerkene utrolig nok lagt ut for salg!  

Mange ville kanskje forvente at disse frimerkene skulle bli anbrakt på museum, men dette er frimerker som alle nordmenn bør få muligheten til å sikre seg.

I dag kan du sikre deg 7 V-merker gratis!
Du betaler kun frakt. 

Dette er en enestående sjanse. Vi gir deg 7 V-merker gratis (gråoliven 1-øre, gulbrun 2-øre, guloransje 3-øre, rødlilla 5-øre, grønn 7-øre, grønn 10-øre og fiolett 12-øre).

Fyll inn skjemaet oppe til høyre for å starte din samling.

Når du sikrer deg dine 7 V-frimerker, innleder du samtidig samlingen «Norske Frimerker fra 2. Verdenskrig», som representerer en dramatisk periode i norsk historie.

Du mottar en ny forsendelse hver måned.

Likevel er det ingen bindingstid, du kan slutte å samle når som helst. Som kunde av Samlerhuset har du også alltid 30 dager full returrett.

For å få tilsendt frimerkene, fyll inn fornavn, etternavn og epost, og velg om du vil ha nyhetsbrev eller ikke, i skjemaet oppe til høyre. Så klikker du den grønne "Neste"-knappen.

SPESIFIKASJONER:

Ved å sikre deg disse 7 gratis V-frimerkene gratis, er du samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har muligheten til å sikre seg norske originalfrimerker i perfekt kvalitet fra 1910 og frem til i dag.Du får tilsendt frimerker om lag en gang i måneden, så lenge du vil. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.Alle frimerkene er i ubrukt, perfekt kvalitet (såkalt postfriske). Som vanlig har du alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere frimerkene i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. Les mer »

Starter samling


Salgs- og leveringsbetingelser

1. Jeg kan nå sikre meg 7 norske V-frimerker fra andre verdenskrig gratis, kun valgfri frakt og ekspedisjon tilkommer med enten 69 kroner for A-post eller 49 kroner for B-post. Jeg er innforstått med at det kun er ett frimerkesett per person og at ordre prioriteres i innkommende rekkefølge.

2. Jeg betaler ingenting nå, men mottar frimerkene sammen med faktura med 14 dager forfall, og kan studere dem i fred og ro før jeg betaler. Frimerkene sendes per post. Leveringstiden for A-post er normalt 3-5 dager og for B-post er den normalt 7-11 dager. Ved stor etterspørsel kan leveringstiden være noe lengre.

3. Enkelte frimerker kan være vanskelig å få tak i. Sikrer jeg meg disse 7 norske V-frimerkene fra 2. verdenskrig, er jeg samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har muligheten til å sikre seg norske originalfrimerker i perfekt kvalitet fra 1910 og frem til i dag. Alle frimerkene er i postfrisk kvalitet.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny frimerkeforsendelse ca. én gang i måneden. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike frimerkeforsendelsene i samlingen varierer avhengig av antall, frimerkenes katalogpris og antall albumsider. Frakt og ekspedisjonskostnader på 49,95 kroner tilkommer hver forsendelse.

6. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad praktisk album for elegant oppbevaring og presentasjon av frimerkene.

7. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

8. Samlerhuset garanterer for ektheten av alle våre samleobjekter.

9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.


 

Les mer >>
Les mer >>
Til bestilling
DET NORSKE MYNTVERKET | SAMLERHUSET